Thuis

SHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit 15,6 Duimlcd het Scherm voor verkoop
Van goede kwaliteit 15,6 Duimlcd het Scherm voor verkoop
Klantenoverzichten
Tijdens de afgelopen twee jaar van samenwerking, zeer waarderen wij uw kwaliteit en dienst. Ik hoop wij kunnen blijven lange tijd samenwerken.

—— Luis

Dank u voor uw samenwerking over de jaren en het voorzien van ons van dergelijke producten van uitstekende kwaliteit en de diensten.

—— Alois

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Shen zhen Huichang-Co. van de Vertoningstechnologie, estabished Ltd op 2010, wordt Onze fabriek gevestigd in Shenzhen China, die in het voorzien van laptop LCD het scherm, van de Ranga/a+ kwaliteit en de vrij concurrerende prijs gespecialiseerd is.

   

  Met meer dan 8 jaar ervaringen en inspanningen in dit gebied, heeft Ons bedrijf regelmatige vennootschappen met vele beroemde bedrijven gebouwd rondom aan de hele tijd het verlenen van de beste dienst world&delicated.                                                              

   

  Pakhuis zowel in het Vasteland van HK als van Shenzhen wordt gevestigd China, dat klanten kan helpen om de geschikt en convenienty die verzending te schikken. Ook hebben wij room&shop in de Elektronische Wereld van Huaqiang in Shenzhen tonen, de meest improtant computerdelen die centrum in de wereld uitwisselen. SHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTD

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
SHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTD

Tel.: 86-755-82761412

Fax: 86-755-82761412

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)